...
Wereldwijd is 20% van de sterfte toe te schrijven aan een ongezonde voeding
Volgens een studie uitgevoerd in 195 landen konden 11 miljoen sterfgevallen in 2017 worden toegeschreven aan een ongezonde voeding, d.w.z. te veel zout, suiker of vlees en onvoldoende volle graangewassen, fruit en groenten.
Verder lezen?
Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd* de Apotheker zijn medische vakbladen. De Belgische wetgeving zegt dat alleen artsen en zorgverleners met Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze sites.
Verder lezen?
Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd* de Apotheker zijn medische vakbladen. De Belgische wetgeving zegt dat alleen artsen en zorgverleners met Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze sites.